Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
Openingstijden: Ma - Vrij vanaf 15:00 uur geopend. Za - Zo vanaf 12:00.

Feestje?

Feesten en Partijen

Feestje? of BBQ? U mag het zeggen…

Eetcafe de Eerste Aanleg heeft een grote diversiteit aan mogelijkheden. Ons restaurant biedt u naast een heerlijk diner ook de mogelijkheid om hier uw (besloten) feest te organiseren.

Ons schipperscafé op de eerste verdieping is een geschikte ruimte met bar en terras waar u ook terecht kunt voor een heerlijke barbeque of een warm/koud buffet in eventueel besloten kring.

Natuurlijk kunt u ook terecht voor een heerlijk avondje genieten met familie en vrienden. Voor feesten en partijen bent u ook bij ons aan het juiste adres, door onze jarenlange ervaring kunnen wij elk feest, partij of evenement op maat voor u verzorgen. We beschikken over een aparte ruimte met uitzicht over de haven en waar u tot 40 personen prima een feestje kan organiseren met een warm en koud buffet, barbecue of gewoon lekker borrelen. De Eerste Aanleg is ook een officiële trouwlocatie waar wij uw bruiloft van het begin tot het eind kunnen verzorgen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Naar wens kan er binnen dan wel buiten op een ruim en verwarmd terras gegeten en gedronken worden. Houd u ook onze agenda in de gaten want er worden regelmatig leuke thema avonden georganiseerd met live muziek. We verwelkomen u graag bij de Eerste Aanleg!

Contact Info

Adres : Eetcafe “De Eerste Aanleg”
Plattedijk 20A , 8531 PE Lemmer

E-mailadres : info@eersteaanleg.com

telefoon : 06 5130 5155

Feestje? of BBQ?