Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
Openingstijden: Ma - Vrij vanaf 15:00 uur geopend. Za - Zo vanaf 12:00.

Restaurant

Restaurant

Ons restaurant biedt u naast een heerlijk ontbijt, lunch of diner ook de mogelijkheid om even heerlijk te ontspannen op ons ruime deels verwarmde terras met een lekker drankje of klein hapje.

Heeft u specifieke wensen? Geeft u dat gerust door en de chef zal uw gerecht geheel naar uw wens samen stellen en bereiden. Diverse vlees- en visgerechten worden geserveerd met de heerlijkste wijnen in een ontspannen sfeer waar iedereen zich thuis moet voelen. Ook voor de kleine gasten is er meer dan genoeg keus. Naast een prima mogelijkheid om in dit café restaurant op een prachtige locatie aan het water met zicht op de doorvaart naar Lemmer heerlijk te dineren biedt “De Eerste Aanleg” ook voor tussen de middag overheerlijke lunchgerechten aan.

We beschikken over een eigen rookton waar wij dagelijks verse vis in bereiden maar ook het roken van diverse soorten hammen behoort tot de mogelijkheid. Tevens maken we veel gebruik van onze Green Egg waarop wij ook de heerlijkste gerechten op kunnen klaar maken. Of wat denkt u van een lekker maïskippetje aan het spit. U kunt de chef en zijn brigade hiermee aan de gang zien in onze prachtige buitenkeuken.

 

Formulier